Leverans 2-4 dagar

Frakt 39 kr

Fraktfritt vid order över 999 kr

Köpvillkor

Butiken Upphör

Tyvärr kommer vår e-handel att upphöra. Beställningar kommer att skickas som vanligt tills vidare. Artiklar som är slut i lager kommer ej att fyllas på. Vid frågor kontakta oss på info@rekorum.se

-Augusti 2022

Beställning

Orderbekräftelse skickas automatiskt ut till den e-postadress som du anger vid beställning. Kontrollera noggrant så att alla uppgifter i bekräftelsen är riktiga. Om det inte kommer något mail, titta om det har hamnat i skräpposten. Finns det inte där så hör av dig till oss.

När vi har packat din order får du ett nytt mail från oss som talar om att din order är färdighanterad.

För att handla hos Reko Rum behöver du vara över 18 år.

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kassan kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalningssätt.

Betalning sker genom Klarna Checkout. Där har du möjlighet att välja det betalningssätt som passar dig bäst. Se www.klarna.se för fullständiga betalningsvillkor.

Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, valutaförändringar, felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

Leverans

Reko Rum levererar inom Sverige, Norge, Danmark, Finland, Åland, Island. Bor du utanför Sverige och önskar handla av oss, vänligen kontakta oss på info@rekorum.se

Köp inom Sverige med ett varuvärde om minst 1000 kronor levereras kostnadsfritt. Vid köp under 1000 kr inom Sverige är fraktkostnaden 39 kronor.

Leveranstiden beräknas till 2-4 vardagar. Vi strävar efter att du ska få hem din vara så snart som möjligt. Om någon vara sålt slut kan leveranstiden bli något längre då vi behöver vänta in leverans från våra leverantörer. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara.

Vi skickar med PostNord och DHL. Beroende på orderinnehåll skickas din order som 1:a klassbrev, Varubrev (levereras normalt direkt till din brevlåda) eller till DHL Service Point för uthämtning. Du får ett sms till det nummer du uppgett vid beställning, när paketet finns att hämtas hos ditt ombud. Om nummer ej har uppgetts kommer det en avi med posten. Tänk på att det är personen som står på leveransen som får hämta ut det hos ombudet. Legitimation ska kunna uppvisas.

Om det har uppstått en transportskada så att beställda varor är skadade, är du skyldig att inom skälig tid kontakta oss på info@rekorum.se . Bifoga bilder på skadan. Spara emballaget och använd inte varan tills vi har utrett ärendet.

Ångerrätt / Retur

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan.

Kontakta alltid oss innan retur. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Skicka meddelandet till info@rekorum.se

För att vara berättigad till en retur, måste varan vara oanvänd, i originalförpackning och i samma skick som när du fick den.

Köparen står för returfrakten och ansvarar för transporten tills att varan har kommit till oss. Reko Rum kommer ej att lösa ut försändelser som skickas mot postförskott.

Returen är inte godkänd förrän vi kontrollerat varan. Efter godkänd retur betalas pengarna tillbaka på samma sätt som betalning skett. Köpet ska kunna styrkas med inköpskvitto från Klarna.

Det är ej ångerrätt eller retur på matvaror.

Läs mer om ångerrätt hos Konsumentverket.

Vi kan tyvärr inte i dagsläget hantera byten. Önskas en annan vara får du göra en ny beställning. Retur och ny beställning kommer att hanteras som två enskilda händelser.

Om retur sker för att varan är defekt eller att vi har packat fel står Reko Rum för returen. Produkten ska returneras till oss med spårbart brev eller paket. Reko Rum löser ej ut försändelser som skickas mot postförskott. Kontakta alltid oss innan retur på info@rekorum.se.

Reklamation

Vi följer konsumentverkets regler och tillämpar 3 års reklamationsrätt om varan har ett ursprungligt fel. Med ursprungligt fel menas att varan har ett fabrikationsfel eller något annat fel som fanns innan du som konsument fick varan. Vid godkänd reklamation står Reko Rum för returfrakten.

Ej uthämtade paket

Om paket inte löses ut från paketombudet kommer de att returneras till oss efter 14 dagar. Vi kommer då att debitera dig en hanteringsavgift på 300 kronor.

Övrigt

Se konsumentverket och distansavtalslagen, samt EU:s gemensamma tvistlösningssida.

Reko Rum reserverar sig för eventuella felskrivningar.

Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning.

Force Majeure – Händelser som krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter samt likvärdiga händelser utanför vår kontroll, vilka ej kunnat förutses, ska hänföras till force majeure. Det innebär att Reko Rum befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.

Postadress (ej butik)
Reko Rum Sweden
Silverslingan 23
811 54 Sandviken
Sverige

Momsreg.nr SE811124752701
Bankgiro 5189-5613

Godkänd för F-skatt.

info@rekorum.se