Leverans 2-4 dagar

Frakt 39 kr

Fraktfritt vid order över 799 kr

Om oss

Har du också ett intresse för fina saker? Gärna sådant som används i vardagen. Du vet, när det verkligen är hög kvalitet, fyller en funktion och kan användas länge länge och som man aldrig riktigt tröttnar på. Sådant som gör en glad gång efter gång. Har du någon sådan sak?

Jag har flera stycken. Bland annat något så enkelt som kökshanddukar. Har ett flertal i linne som jag fått vid olika tillfällen. Det känns alltid lite roligare när jag kan välja just någon av just dessa att hänga fram. Det är den känslan som är grunden till den här webbutiken. Känslan av riktiga och schysta produkter som kan hänga med länge.

Butiken öppnades våren 2017.

Vi vill erbjuda dig produkter som är framtagna och tillverkade med omsorg för miljö och människa. Det känns som ett naturligt val i en värld som svämmar över av massproduktion och kemikalier. Där mycket sker helt utan tanke på hur produktion, produktinnehåll och användning påverkar allt levande och den enda jord vi har, både nu och i framtiden. Det finns ingen Planet B.

Det är svårt idag att leva helt utifrån den hållbara och ekologiska devisen. Men det är faktiskt upp till de val vi gör. Att göra några aktiva val är bättre än inga alls, och det gör skillnad.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Titta gärna runt, vi hoppas att du hittar något som du gillar.

Stina Axner
grundare

 

Ps. Vi vill gärna ha tips på vilka typer av produkter ni skulle vilja se i sortimentet. Så tveka inte att skicka ett mail eller ett DM på Instagram eller Facebook och tala om det för oss. Ds.

Är ni intresserade av att sälja era produkter hos oss? Så kul! Skicka ett mail till oss på info@rekorum.se och berätta lite om er och era produkter så hör vi av oss.